Sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne.
it is Louise, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a special dish, sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne is something which I have loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne:
- Prepare 2 of cebollas grandes.
- Get 1 of pimiento rojo.
- Prepare 1 of pimiento verde.
- Take of Bacon ahumado o chorizo asturiano ahumado.
- Prepare 1 taza of arroz.
- Prepare 1 lata of tomate triturado.
- Make ready 1 cucharada of eneldo.
- Take 1 cucharada of tomillo.
- Prepare 1 kg of carne picada (ternera,cerdo,pollo).
- Take of Aceite (para sofrito).
- Make ready of Repollo.
- Make ready of Sal.
- Prepare 1 cucharada of pimenton dulce (de la vera recomendable).
Steps to make Sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne:
- Escalfar en agua con con sal las hojas del repollo liso y cortar la parte mas dura.
- Hacer el sofrito con la cebolla y el pimiento un poco de sal aceite y cuando estén dorados se echa la pimienta y el pimentón rojo.
- Se retira y se mezcla la carne con el arroz y el sofrito salarlo al gusto y hacer una pasta homogénea.
- En una tabla se extiende una hoja de repollo en un extremo se pone una cantidad pequeña de carne, se enrolla y se meten las puntas.
- En una holla se pone en el fondo repollo que te sobre picado y se colocan las sarmale Una alado de otra y entre medias trozos de chorizo y bacon ahumado se espolvorea el eneldo y tomillo en rama o seco como en los botes de especias y se echa el tomate triturado y se cubre de agua.
- Se hierve a fuego lento 3h probar si el arroz esta hervido si lo poneis a fuego mas alto.
- Asi es como queda terminado,se sirve con crema agria por encima y pan Que aproveche !!!!.
So that is going to wrap it up with this special food sarmale (receta rumana) rollitos de repollo con carne recipe. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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